top of page
Etsi
  • OmaTreeni, Virpi

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2018


Toukokuussa, jo useampien vuosien ajan, Suomen Olympiakomitea on järjestänyt valtakunnallisen Unelmien liikuntapäivän. Liikuntapäivän ideana on tukea koko kansan liikkumista innostamalla eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan ja löytämään itselle sopivat tavat liikkua, rohkaista kokeiluihin ja yhdessä tekemiseen. Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää ja sitä ovat edistämässä mm. liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatioiden verkostot. Tänä vuonna erityisteemana on luonto ja ulkona liikkuminen.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen iloisen liikkumisen pop up -päivä, jolloin voi liikkua eritavoin. Tällöin järjestetään erilaisia liikunnallisia tapahtumia mm. pieniä , isoja, aikuisille, lapsille, työpaikoilla, päiväkodeissa, vanhainkodeissa, taloyhtiössä. Tapahtumia järjestetään kavereiden ja naapureiden kanssa tai vaikkapa läheisen yrityksen kanssa. Kaikki ideat ovat tervetulleita ja toteuttamisen arvoisia. Päivästä kannattaa ottaa kaikki irti ja viettää Iloista liikkumisen juhlapäivää!

Minkälainen olisi sinun Unelmien liikuntapäiväsi? Sisältäisikö se sisä- vai ulkoliikuntaa, hiljentymistä itsekseen tai ryhmässä, railakasta menoa kivassa porukassa, ehkäpä pihaleikkejä lasten kanssa tai pelejä ulkona naapureiden kanssa. Jos haluat kurkata lähettyvilläsi olevat Unelmien liikuntapäivän "riennot", klikkaa itsesi www.unelmienliikuntapäivä.fi -sivuille.

Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivä on helatorstaina 10.5. Etkoja voi viettää jo 9.5. vaikkapa kouluissa, päiväkodeissa ja työpaikoilla.

Me olemme jo mukana -oletko sinä?

Iloista, ihanaa liikkumisen juhlapäivää kaikille!

22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page