top of page
Etsi
  • OmaTreeni, Virpi

Iloa, surua, uusia haasteita ja ihania ihmisiä


Viimeiset puolivuotta on ollut ilon, surun, uusien haasteiden ja ihanien ihmisten aikaa. Toteamukset ruuhkavuosista ja siitä, että kaikki tapahtuu samaan aikaan ovat todellakin pitäneet paikkaansa. On ollut ihanaa huomata, että myös toteamus, asioilla on tapana järjestyä, pitää paikkaansa.

Vuodenvaihteesta lähtien olen saanut ilolla seurata uuden, isomman kamppailusalin avaamista sekä sen yhteyteen avatun uuden treenikonseptin lanseerausta. Olen myös päässyt vaikuttamaan ja ideoimaan kamppailusalin yhteyteen avatun palauttavan salin suunnittelussa ja toteutuksessa. Viimeisen puolen vuoden aikana olen oppinut paljon uusia asioita ja tutustunut uusiin mahtaviin ihmisiin, jotka tekevät ilolla antaumuksella töitä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Kevättalvella perhettämme kohtasi suuri suru. Asioiden järjestäminen ja päätösten tekeminen veivät paljon voimavaroja. Ihmeellistä, miten monta asiaa jää jälkeemme, kun aika meidät jättää. Muistot ovat suuri osa sitä, mutta myös arkiset velvoitteet jatkuvat, kunnes ne voi virallisilla asiapapereilla lopettaa. Asioiden selvittäminen ja loppuun saattaminen on vienyt aikaa ja alkaa olemaan loppusuoralla. Ihanille ystäville ja suruun osaa ottaneille isot kiitokset kevään tsempeistä.

Vaikka arki on ollut todella kiireistä, asioiden selvittelemistä ja uusien asioiden oppimista, on ollut mahtavaa huomata, että positiiviset asiat kantavat arjessa eteenpäin. Vaikka kuinka olisi tuntunut, että on ihan poikki, jostakin on löytynyt vielä extrapläjäys energiaa hoitaa päivän asiat. Tällä ajanjaksolla muistikapasiteetti on ollut todella kovilla ja välillä asioita on unohtunut niin töissä kuin kotonakin...mutta ihanaa la lohdullista on ollut huomata, että hei, mitään katastrofaalista ei tapahtunutkaan. Välillä sydän on lyönyt muutamia extralyöntejä lyhyiden yöunien ja huomenna hoidettavien asioiden vuoksi, mutta jostakin on löytynyt juuri siihen päivään ja tilanteeseen jaksamista ja asiat ovat lutviutuneet päivä päivältä.

Viimeiset puolivuotta on sisältäneet iloa, surua, uusia haasteita ja ihania ihmisiä. Vähemmän mielekkäät asiat ovat hoituneet positiivisten asioiden siivittämänä ja muistuttamalla itseä siitä, että tärkeimmät ja kiireisimmät asiat hoidetaan ensin ja kaikki muu sen jälkeen. Uusien ihmisten tapaaminen, heihin tutustuminen ja uuden ideointi ovat antaneet myös lisäpotkua kevääseen. Ihanien, "vanhojen" ystävien tuki on ollut ensiarvoisen tärkeää. He ovat kyselleet kuulumisia, antaneet ohjeita, opastaneet eteenpäin ja ennen kaikkea kuunnelleet asioissa kuin asioissa.

Nyt kesäloman alkaessa huomaan, miten äärirajoilla kevät on mennyt. Välillä ajatuksena on ollut,

että tämän päivän tai viikon kun selviää niin huomenna tai ensi viikolla helpottaa. Nyt on aika antaa kehon ja mielen palautua ja ennen kaikkea antaa aikaa lapsille. Kevään aikana lapset ovat usein kyselleet: "äiti, milloin me voitas tehdä jotain kivaa yhdessä". Liian usein vastauksen on ollut, että sitten kun äidillä on aikaa.

Elämässä on erilaisia aikoja. Joskus kaikki tapahtuu juuri samaan aikaan. Kaikkia asioita ei voi etukäteen ennustaa. Ne tulevat, kun tulevat ja sen mukaan mennään. Onneksi on positiivisia asioita, ihania ystäviä ja perhe, jotka kannattelevat raskaiden aikojen läpi.

Tsemppiä kaikille ja I H A N A A kesää!

93 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page