top of page
Etsi
  • OmaTreeni, Virpi

Fiiliksiä vuodelta 2018


Viikon verran on vierähtänyt vuotta 2019 ja on hyvä hetki istahtaa alas ja fiilistellä mennyttä vuotta 2018 -mitä vuodesta jäi päällimmäisenä mieleen. Samalla vääjäämättä ajatukset suuntautuvat jo tulevaan vuoteen -mitä se tuo tullessaan. Viime vuosi oli työntäyteinen ja tapahtumarikas niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työn puolesta. Ehkäpä tulevan vuoden aikana osaan suhteuttaa viime vuoden tapahtumat tarkemmin "kartalle" ja näen mitä ne tuovat tullessaan.

Mennyt vuosi oli kiireinen, yllättävä ja siihen mahtui niin iloa kuin suruakin. Päällimmäisenä vuodesta jäi mieleeni kuitenkin se, että toteuta unelmasi, kun siihen on tilaisuus. Loppuvuodesta huomasin, miten hiljalleen pitkin vuotta minulle oli tarjoutunut mahdollisuuksia toteuttaa asioita, joista olin jo pitkään haaveillut. Olin jo mieleni pienissä sopukoissa ajatellut, että nämä haaveet toteutuvat "seuraavassa elämässä" -eivät tässä. Kuitenkin vuoden viimeisinä päivinä joulupuuhastelujen ohessa minulle valkeni, että: "hei, ihan aikuisten oikeasti olin päässyt toteuttamaan juuri niitä asioita, joista olin haaveillut ja joiden en ollut uskonut toteutuvan". Uskalla unelmoida ja tarttua tilaisuuteen, kun se tulee eteen!

Aina oppii jotain uutta ja viime vuoden antia oli se, että älä oleta asioita. Vuoden mittaan huomasin sen, kun ennalta olettaa asioiden olevan jollakin tolalla, se rajoittaa ja paaaaljon! Ehkäpä uusiin ihmisiin tutustumista, uusien näkökulmien näkemistä, itsestään uusien asioiden oppimista ja paaaaljon muuta jää kokematta. Tarkemman tarkastelun jälkeen oletukseni mukaan toimiva asia ei loppupeleissä toiminut lainkaan kuten olin ajatellut! Jos olisin jättänyt asiaan sikseen ja toiminut kuten ennenkin ennakko-oletukseni pohjalta, olisi paljon jäänyt kokematta. Toki huomasin tämän vaativan itseltäni uutta asennoitumista ja hivenen uteliaisuutta. Siispä, älä oleta asioita vaan ole utelias ja uskalla tarkastella niitä eri kantilta!

Ja ai, ihanat ystävät! Ne juuri, joiden kanssa voi jakaa sekä ilot että surut ja joiden kanssa voi olla juuri oma itsensä. Ystävien kanssa parasta ovat arkisen touhun lomassa pikaiset kuulumisten vaihdot puheluina tai viesteinä -kysymykset mitä kuuluu ja miten menee. Ajoittain on ihana istahtaa ihan vallan alas vaikkapa hyvän ruoan ääreen ja vaihtaa kuulumiset rauhassa, ehkäpä parantaa maailmaakin siinä sivussa. Joskus jutun aiheet ovat vakavia ja joskus nauretaan vatsa kippurassa kaksin kerroin. Muistakaa, ystävät ovat aarre!

Lämmöllä ajatukset siirtyvät ihaniin asiakkaisiin. Olen onnekas saadessani jakaa asioita teidän kanssanne ja auttaa teitä kohti päämääräänne. Vuoden aikana olen saanut kokea luottavaisia, lämpimiä ja innostavia asiakastapaamisia. Toivottavasti olen voinut puolestani kannustaa teitä kohti päämääräänne ja innostaa jatkamaan teitä päämäärän saavutettuanne. Olette parhaita!

Miten sinun vuotesi meni? Mitä siitä jäi päällimmäisenä mieleen?

Kiitos kaikille ja

Tehdään siitä hyvä vuosi :) Terveisin, Virpi

21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page