top of page
Etsi
  • OmaTreeni, Virpi

Liikkuessa sattuu ja tapahtuu!


Liikkuessa sattuu ja tapahtuu!

Oletko sanonut tai tehnyt jotain hassua muiden kanssa tai yksin liikkuessasi? Onko housusi revenneet kesken treenin? Oletko kaiken kiireen keskellä ajatellut meneväsi juuri alkaneelle ryhmäliikuntatunnille ja löytänyt itsesi tunnilta, joka on juuri loppumassa?

Vuosien mittaan itselleni on sattunut kaikenlaisia kömmähdyksiä ja sammakoitakin on suusta päässyt. Tilanteita tulee ja menee... :D... joskus ne harmittavat ja useimmiten vähintäänkin hymyilyttävät....

Sattuipa ihanana aamuna kahvakuulatunnilla... Näytin asiakkaille, miten kuula työnnetään hypyn kera suorille käsille. Koska työntö ei suuntautunut suoraan ylöspäin, huomasin kuulan pohjan kumahtavan silmieni väliin. Autsh! ...koska en voinut kiljaista kivusta, hymyilin vain ja tuumasin, että "juu, ei mitään hätää...joskus voi käydä näinkin" samalla miettien, että ihme kun en pyörtynyt. Tarkemmin tarkasteltuani kohtaa, johon kumautin kuulan aikas lahjakkaasti, huomasin selvinneeni mustelmitta ..."pienoinen" kuumotus ja jomotus silmien välissä jatkui jonkin aikaa vielä tunnin jälkeenkin.

Eräänä päivänä vesivoimistelutunnilla totesin tyynesti asiakkaille, että "alkakaa vetää"...TÄH, mitä mä just sanoin! Pienen hämmennyksen jälkeen sain korjattua tilanteen jatkaen lausetta...Siis, alkakaa vetää polvi kohti rintakehää, oli tarkoitukseni sanoa. Lause vain loppui kesken ja kuulosti ihan muulta. No, onneksi asiakkaat olivat vallan huumorintajuisia ja olivat juonessa mukana :).

Niin, ja ovathan ne jumppapöksytkin revenneet :D...pakko myöntää. Kolleegani totesi kylmän rauhallisesti, että "hei sun housut on revennyt takaa". Oli muuten vähän isompi repeämä kyseessä, joten eivätpähän kiristäneet liikkeitä näyttäessä. Ei siinä sitten itku auttanut markkinoilla. Ei muuta kuin pöksyjen vaihtoon ja takas baanalle :)

Viikko sitten, kymmenisen minuuttia tuntia ohjattuani, huomasin ylimääräisen kankaan "liprakkeen" oikeassa kyljessäni. Uuuups...aamutohinoissa oli laittanut puseron nurinpäin päälle. Hetken mietin, että jaa pitäisiköhän pusero kääntää oikein päin. Ei, ei tarvinnut! Joten päädyin kysymään asiakkailta, että sattuuko tänään jollakin muulla olemaan liputuspäivä, kun itselläni näyttää olevan :). Ei kuulemma sillä kertaa ollut.

Näillä mennään :) Hauskan liikunnallista päivää kaikille :D.

49 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page